Huwelijksaanzoek

25 april 2019 te Londen

Verrassingstrip naar Londen

Paul nam Henrieke mee op een verrassingstrip naar Londen. Hij had alles tot in de puntjes georganiseerd. Een heerlijk hotel in de leuke wijk Shoreditch. We zijn naar verschillende musicals geweest zoals The Phantom of the Opera en Les Miserables. Natuurlijk hebben we ook fantastisch gewandeld door Londen. Op 25 april hebben we heerlijk uitgebreid geluncht bij Social Eating House. Paul had bij de reservering blijkbaar aangegeven dat we wat te vieren hadden, dus de bediening had een leuke attentie op tafel gezet: een kaart met gefeliciteerd erop. Henrieke wist nog van niets en had met vragende ogen naar de kaart gekeken. Maar tijdens de lunch ging Paul steeds maar niet op z’n knieen. Na het eten bracht de bediening nog een klein doosje…Henrieke maakte het open… en… er zat een heerlijk gebakje in als verrassing van het restaurant. Na de zweetdruppels van haar gezicht te hebben geveegd, hebben ze ‘onverloofd’ het restaurant verlaten. Henrieke was helemaal beduusd.
‘s Avonds gingen we weer uit eten (ja, laat Paul maar een vakantie regelen). Een klein restaurant had Paul uitgekozen in de chique wijk Kenisington: Launceston Place. Daar, eindelijk, ging Paul toch op z’n knieën en toverde een prachtige ring uit z’n broekzak die hij de hele vakantie al bij zich droeg. Hij wist het tot de laatste dag spannend te houden!

De verlovingsring

De verlovingsring is gemaakt door edelsmid Marije Buffing in Amsterdam.

De ring bestaat uit een dubbele Möbius-ring:

Een ring van Möbius is een ruimtelijk figuur die slechts één vlak en één rand heeft. Je ziet schijnbaar twee zijden en twee randen, maar er is geen verschil tussen de binnen- en buitenkant van de Möbius-ring. Het is een symbool van eenheid en eeuwigheid. Het is een heel simpel en toch krachtig symbool.